Korsvejens Villaby

Generalforsamlinger; Referater

Referat Generalforsamling

Tirsdag d. 23. februar 2010

Generalforsamlingen blev afholdt i Postkassen, Amager Landevej 71, og 23 grundejere fra 17 parceller var mødt.  For bestyrelsen mødte Anders Grønbech, Louis Schirmer, Lonny Nilsson, Søren Mikkelsen og Grethe Post


Valg af dirigent                 


Curt Corneliussen blev valgt til dirigent.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og dermed beslutningsdygtig.


Derudover bemærkede han, at dagsordenen afveg fra vedtægterne, idet vedtægterne angav en anden rækkefølge af de enkelte punkter. Formanden forklarede, at vedtægterne angav et minimumskrav til indholdet af generalforsamlingen, og at det var mest hensigtsmæssigt at beslutningsforslag der havde en indvirkning på budgettet også blev behandlet før budgettet.


Valg af bestyrelsen afveg ligeledes fra vedtægterne, idet der samtidig med valg af formand, kun skal vælges et bestyrelsesmedlem.

Formanden gav dirigenten ret i betragtningen, men kunne samtidig informere, at de tre der er på valg i år, faktisk blev valgt for 2 år siden.

Referater fra generalforsamlingerne i 2008 og 2006 viste ligeledes, at formand og to bestyrelses­medlemmer havde været på valg samtidig og der havde således været uorden i rækkefølgen i flere år.

Bestyrelsen lovede at undersøge sagen nærmere og justere valgprocessen ved næste års generalforsamling (note 1).


Herefter blev dagsorden godkendt og generalforsamlingen kunne begynde.


Formandens beretning

Bestyrelsen

Efter sidste års langstrakte valg af bestyrelse, fik vi sammensat den bestyrelse der har indkaldt til denne ordinære generalforsamling. Når jeg vælger at indlede generalforsamlingen på denne måde skyldes det en delt bekymring for anerkendelsen af bestyrelsesarbejdet.

Undervejs i de seneste års generalforsamlinger har der været udtrykt holdninger, der rent faktisk betyder at kun få – og nødtvunget – melder sig til de poster der jf. de tinglyste servitutter i området skal besættes af områdets grundejere.

Vi der trodsede modstanden har så til gengæld haft et rigtig godt samarbejde – og det er vigtigt!


I det fortsatte møde i dag vil vi appellere til omtanke – det er et frivilligt arbejde, og det er vores fritid vi bruger på bestyrelsesarbejdet.  Så er det sagt – håber I forstår udmeldingen!


I løbet af året har vi holdt nogle få bestyrelsesmøder og derudover har vi kommunikeret en del via mail og endelig har vi haft nogle korte briefingmøder

  – dertil kommer en del dialog med flere af foreningens medlemmer.


Vejene

Vi var en tur rundt i foreningens område – først og fremmest for at kikke på Birkevang, hvor en alvorlig skade er under opsejling. Den har vi omtalt tidligere – lad os konkludere, at bestyrelsen står hårdt på kravet om, at ingen må ødelægge foreningens veje.


Som I kan se i budgetforslaget sætter vi et mindre beløb af til advokatbistand.

Hvis vi forholder os passivt nu, taler vi om helt andre beløbsstørrelser når vi om nogle år skal udbedre skaderne – det vi har gang i nu, er langt den billigste løsning for foreningen!


Under dialogen med en advokat for en grundejer på Birkevang påstås det at Grundejerforeningen ikke har ret til at sende en påtale til grundejerne – reelt påstås det, at vi skal blande os udenom.

Det er ret interessant – det betyder jo at foreningens retsgrundlag underkendes og vi derfor vil være i stand til at opløse den – det er dog en afgørelse som kun kan afgøres i retten, og derfor satser vi selvfølgelig på en retslig afgørelse af sagen om skaderne på Birkevang.


Derudover ser det pænt ud mange steder – men der er stadig rigelig plads til mange og store forbedringer.

For at nævne nogle, er der meget ukrudt, der er så kraftigt at det ødelægger asfaltforkanten i fortovene.

Men, hvis grundejerforeningen skal blande sig uden om vejenes tilstand – jf. synspunkterne ovenfor - holder vi p.t. lav profil og afventer en afgørelse som netop beskrevet.


Under turen rundt i foreningens område lagde vi i øvrigt vejen forbi området mellem grundene på Sirgræsvej og Sundhedshuset. Der er ukrudt flere steder; bestyrelsen vurderede omfanget og besluttede at støtte en eventuel hegnsynssag.


Grundejerforeningen kan ikke selv være part i et hegnssyn, men vi kan være bisiddere ved en principiel sag for en enkelt parcel (skel), der efterfølgende vil danne præcedens for resterende parceller (skel).

Men - inden nogen planlægger en sag om naboforholdet til Sundhedshuset, vil det være en rigtig god ide, at skellinjen er markeret med en ensartet markering - på det rigtige sted (!)

Ellers er der risiko for, at et hegnssynsnævn ikke kan afgøre hvem der skal gøre hvad!


Derudover er der et par forhold, der skal afklares inden vi støtter en sag:

- I skal rydde op på eget område,

- støtten til en hegnssynssag forudsætter, at bestyrelsen kontaktes inden sagen rekvireres,

- I skal anerkende og følge bestyrelsens detaljerede krav til et sagsforløb


Samtidig havde vi også selve Sundhedshuset på dagsordenen – det er sket på baggrund af forskellige henvendelser.

Sundhedshuset er en følge af kommunalreformen for nogle år siden, hvor Tårnby kommune skulle overtage en række sundhedsfunktioner. Der blev udarbejdet en lokalplan for området, hvor Sundhedshuset nu ligger - den var i høring i 2007 og den indeholdt en tidsfrist for indsigelser. Derefter kom den endelige lokalplan, hvor der også var en frist for indsigelser.

Det er/var tidsfrister som skal tages meget alvorligt – kommer I for sent er løbet kørt.

På nuværende tidspunkt er der ikke flere muligheder for indsigelser.


Lokalplanen var i øvrigt i høring længe før denne bestyrelse tog over, og vi har kun fået sporadiske og uklare informationer til en vurdering af om der skulle være sket fejl.

Det er vigtigt at I udtrykker jer meget klart, hvis vi - eller for den sag skyld det offentlige - skal forstå jeres indsigelser!


Medlemmer

Vi har haft en sag og en høring om anvendelse af det tidligere apotek – hvor der var et ønske om at indrette en del af bygningen som Cafe. P.g.a en gammel lokalplan skal al anvendelse der ikke er beboelsesmæssig benyttelse af ejendommene i området høres ved naboerne og andre interessenter.


Vi sendte spørgsmålet videre til de nærmeste naboer og fik en del fornuftige svar, som vi kunne skrive ind i et høringssvar til kommunen.


Samtidig opdagede vi, at en beboer på Birkevang omdelte ”løbesedler” med fejlagtige informationer – der blev blandt andet nævnt frygt for berusede personer fra cafeen, hvilket under ingen omstændigheder vil komme på tale. Hvis der skal tillades udskænkning af alkohol fra Cafeen kræver det en helt anden proces, hvor bl.a. Politiet er første instans i høringen.


Derudover blev der omtalt megen trafik til og fra Irma på den anden side af Amager Landevej, ventende personer og cykler ved stoppestedet, hærværk på biler o.s.v.

Jamen de forhold vil da bestå uanset om der kommer en Cafe eller ej!


Det er helt i fint at beboerne engagerer sig i lokale sager – men det må gerne ske på et grundlag af reel viden om de faktiske forhold! Der kom flere løbesedler og e-mail.


Der drives i øvrigt en del erhverv fra mange parceller i vores område – er de nu målgruppen for en evt. fremtidig aktion?


En opfordring til jer alle – tænk jer rigtig godt om inden i farer til computeren og sender useriøse breve eller mail til bestyrelsen og/eller til jeres egne naboer! 


Snerydning

På sidste års generalforsamling var der (igen) en del kritik af snerydningen – OK, den kiksede lidt sidste år og det var hovedsagelig på grund af et endnu tidligere svigt fra foreningens side.

Det er der redegjort for tidligere.


Sidste års debat endte med, at bestyrelsen skulle undersøge muligheden for ”egen maskine” og snerydning.  Bestyrelsen har da også i det forløbne år undersøgt og drøftet muligheder og udfordringer ved at etablere egen maskinpark og engagere ”maskinførere”.

Vi kan sagtens købe maskiner og have dem stående, vedligeholde maskinerne, betale dem der vil køre dem o.s.v. Men, samtidig bliver bestyrelsen – hovedsagelig formanden – arbejdsgiver og dermed ansvarlig for den der kører maskinen(-erne).

Det får den konsekvens, at den til enhver tid siddende formand bliver personlig ansvarlig for evt arbejdsskader og det vil vi under ingen omstændigheder anbefale.


Bestyrelsen står derfor fast på, at en evt. fremtidig snerydning skal ske i form af en ”entreprenørordning”.

Det kan være en ekstern entreprenør eller en eller flere i foreningens områder der påtager sig opgaven. Samme holdning blev i øvrigt præsenteret da vi d. 9. november 2003, på en ekstraordinær generalforsamling, besluttede at antage det absolut billigste forslag. 

Der har i alle år været harmoni mellem det billigste forslag og den ydelse vi har modtaget!


Vi har sat emnet op som et separat punkt til afgørelse senere under generalforsamlingen – og det skyldes det faktum, at snerydningsordningen oprindelig er besluttet af en generalforsamling, og derfor skal en ændring eller nedlæggelse også adviseres til en generalforsamling.


Adviseringen har tillige den funktion, at tilhængerne nu må melde sig på banen og levere nødvendig opbakning til ordningen – ellers bliver det modstanderne der i aften beslutter fremtiden.


Jeg ved der er flere (faktisk mange!) der har savnet snerydningsordningen netop denne vinter!


Servicebussen 

Buslinje 875 er kommet til området og skal bl.a. betjene de besøgende til Sundhedshuset.

Vi hørte om den via medierne og var lidt skuffede over, at kommunen ikke ville kommunikerer det ud, hverken der hvor det vil vække begejstring eller hvor der kunne være lidt bekymring.

Vi var i dialog med kommunen idet der blev planlagt et stoppested på Poppelvang – de nærmeste grundejere var ikke videre begejstrede.


Generelt set, har vi en positiv indstilling til at serviceniveauet i kommunen er højt – men foreslog dog en alternativ placering af stoppestedet, nemlig udfor ”Postkassen”. Det ville være mere logisk at placere stoppestedet der, hvor det vil være mere synligt, tættere på lysregulerede overgange, Rådhuset, Postkassen og sågar tættere på selve Sundhedshuset som var det oprindelige mål.

Kommunen har bl.a. svaret, at det vil forudsætte etablering af en busholdeplads ud for ”Postkassen” og det er der p.t. ikke økonomiske midler til. Der var også lidt andre argumenter – men irrelevante.


Sammenslutningen

Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Tårnby Kommune afholder to møder om året, og jeg møder op på dem begge – men må samtidig indrømme, at udbyttet er meget ringe.

Møderne er rodede, der snakkes en masse uden noget egentligt formål, der er ingen ledelse eller konklusioner, der træffes ikke beslutning om aktioner til opfølgning på den meget snak under møderne.


Emnerne bliver ikke løftet op der, hvor de kan have en almen interesse for grundejerforeningerne – diskussionerne bliver nede på knækkede fortovsfliser på navngivne veje og debat om de nye lysmaster nu står på en lige linje eller ej (hvad hvis vejforløbet slå en lille kurve?) – det er temmelig uinteressant!


Sammenslutningen var aktiv da de delegerede pr automatik også var delegerede i det tidligere renholdningsselskab – men det er gået stærkt ned ad bakke siden dette selskabs opløsning i 2000. Sammenslutningen formår ikke længere at fastholde den ”paraplyorganisation” som den burde være for grundejerforeninger i Tårnby Kommune – og derfor vil jeg betragte deltagelse som spild af tid.

Jeg mener heller ikke vi skal være passive medlemmer og blot betale kontingentet. Selvom vi kun betaler et beskedent kontingent hvert år, stiller vi alligevel - og i dag - et forslag om udmeldelse af Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Tårnby Kommune.


Det er samme argument som ovenfor, idet indmeldelsen oprindelig er besluttet af en generalforsamling (1927) og derfor skal en evt. udmeldelse også vedtages på en generalforsamling.


Hjemmesiden/Web-siden 

Sidste år var der lidt snak om anvendelsen af foreningen web-side.

Vi har flere muligheder for elektronisk kommunikation med medlemmerne – det har vi undersøgt, og hvis I klikker ind på siden finder I da også opdateret information om flere relevante forhold.

Der er mange muligheder for at udvide anvendelsen, men reelt betyder det dobbeltarbejde for bestyrelsen – vurderingen er, at da kun ca. halvdelen af medlemmerne har internetadgang, så vi skal alligevel rundt med indkaldelser og referater. På IT siden har jeg selv investeret i værktøjer der kan kommunikere og udnytte siden bedre – men hvad sker der, når der engang skal vælges ny formand?


Fra andre foreningen ved vi, at 10 – 15 % af medlemmerne skifter e-mail adresser i løbet af året – og hvem har så ansvaret for at vedligeholde adressekartoteket?

Og - hvad er konsekvensen og hvem har ansvaret, hvis en e-indkaldelse til generalforsamling eller en e-kontingent­opkrævning ikke lander hos et medlem?


De omkostninger vi har haft indtil nu, har i øvrigt medført en mindre stigning af omkostningerne på administrationssiden – både for formand og for kasserer, og de er synliggjort i regnskabet og budgettet.


Jubilæum.

Mange husker vores 75 års jubilæumsfest i 2001 – næste år fylder vi rundt igen.

Skal vi fejre vores 85 års jubilæum næste år - eller skal vi vente på 100 års jubilæet?

(Der var jubel og tumult i lokalet til fordel for en markering af de 85 år!)

Vi må se hvad vi kan arrangere.


Fastelavnsfest  

Vi er så privilegerede i år, at fastelavnsudvalget er helt selvkørende og blot har fået en lille pose penge som aftalt – og deraf havde de stablet et flot arrangement på benene.

Der var ca. 40 deltagere i år - ligeligt fordelt på voksne og børn.

Der blev fundet konger og prinsesser på såvel bund som sidste pind af tønden.


Vi både håber og tillader os at antage, at udvalget fremadrettet supplerer sig selv og arrangerer tilsvarende fester de kommende år. Fra bestyrelsens side vil vi supplere med lidt omtale – som nu – og så et beskedent økonomisk bidrag, som i øvrigt fremgår af regnskabet og budgettet.

Fra bestyrelsen skal der lyde en stor tak til Martin/Joan, Kim & Carsten.


Loppemarkeder

Der er flere loppemarkedsinitiativer i foreningens område - og det er rigtig godt.

Fra bestyrelsens side kan vi tilbyde at bidrage med omtale på foreningens webside samt stille en e-mail adresse til rådighed for arrangørerne - hvis de forskellige loppemarkeder koordineres.


Det er selvfølgelig således, at hvis loppemarkeder annonceres med Korsvejens Villaby’s navn, så må det også være hele området der involveres. Der bør være en synergieffekt i at samle Loppemarkeder i et større og samlet område og så benytte de fælles markedsføringstiltag bestyrelsen kan bidrage med. Vi har allerede en profil i foreningens navn en række steder, bl.a. på Den Blå Avis, Markedskalenderen, Gul&Gratis, etc. Det gælder blot om at udnytte dem og så få lidt flere kunder i butikkerne.


Selvfølgelig er det fortsat muligt at arrangere individuelle markeder, men jeg kan ikke bidrage med omtale af små og lokale markeder på vore web-side – beklager. Men det er selvfølgelig helt op til de enkelte udvalg at forestå denne koordinering og blive enige om en fælles dato for arrangementerne.


Spørgsmål til beretningen

Der blev stillet en del afklarende spørgsmål indenfor områderne:

-     Skaderne på Birkevang og et sagsanlæg,

-     Cafeen på Amager Landevej,

-     Stoppestedet for Servicebussen,

-     Kraftigt og ødelæggende ukrudt på visse veje, 

-     Kabel-TV projekt (You-See) på Birkevang,


Formanden kunne svare, at mange af spørgsmålene allerede var blevet belyst under beretningen, dog er Kabel-TV projektet nyt for os.


Supplerende forklaring blev givet.

Enkelte sager var dedikeret til enkelte grundejere og vil derfor ikke fremgå af dette referat, men bestyrelsen er opmærksom på forholdene.


Herefter blev beretningen taget til efterretning.


Regnskab 2009

Resultatopgørelsen for 2009 og Statusopgørelse pr. 31.12.2009 er gennemgået, godkendt uden an­mærkninger og underskrevet af foreningens revisorer,

Den var endvidere udsendt sammen og indkaldelsen.


Kassereren gennemgik regnskabet, der blev enstemmigt godkendt.


Forslag fra bestyrelsen

Sammen med indkaldelsen var annonceret to forslag fra bestyrelsen:


a) Snerydningsordningens endelige ophør.

”Snerydningsordningen har ikke fungeret optimalt de seneste år – hverken fra foreningens side eller fra entreprenørens side – hvorefter der stilles forslag om, at ordningen ophører endeligt”.


Formanden supplerede med, at der i beretningen var redegjort for flere detaljer.


Der blev stillet en del afklarende spørgsmål til forslaget:

  • Vi kan selv skaffe maskine og køre med en,
  • Forsikringsmæssige spørgsmål,
  • Dele foreningen i 2 – 3 områder, 
  • Vi svigter de ældre i området,
  • ”Det har aldrig fungeret”,


Formanden kunne svare,

  • At forsikringsspørgmålet er kendt og belyst; - en ting er skader på fast ejendom, biler, lysskabe, etc – det kan vi forsikre os imod, da det kan være uforudsete hændelse, -en anden ting er eventuelle arbejdsskader – selvom der kan tegnes forsikringer for arbejdsgiveransvar pålægges der stadig foreningen (formanden) et ansvar, hvis en ”lønnet” nabo kommer til skade,
  • Derfor er forslagene om ”at vi selv kan køre” ikke realistiske – vi anerkender kun en entreprenørordning, og her kan naboerne byde ind med egne maskiner,
  • Ja, vi svigter de ældre i området – men det sker allerede på det tidspunkt og af dem der altid kritiserer den bestående ordning. Vi har oprindelig besluttet og vedtaget det allerbilligste forslag – og det er også den tjenesteydelse vi har modtaget,


Herefter blev forslaget sat til afstemning:

  • For et ophør af ordningen stemte 12
  • For at fastholde ordningen stemte 4


Beslutningen er herefter, at snerydningsordningen ophører og som følge heraf medfører det visse konsekvensrettelser i budgettet for 2010.


b) Bestyrelsen bemyndiges til foreningens udmeldelse af ”Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Taarnby Kommune.

Formanden supplerede med, at der i beretningen var redegjort for flere detaljer.


Der blev stillet flere afklarende spørgsmål til forslaget:

  • Kan sammenslutningen ikke rådgive os i den foreliggende sag vedr. Birkevang- er der ikke kontakt med en advokat med speciale i grundejerforeninger,
  • Vi burde gå aktivt ind i sammenslutningen og få den til at fungere,


Formanden kunne svare:

  • At sammenslutningen ikke på noget tidspunkt har interesseret sig for de juridiske forhold en grundejerforening måtte møde - eks. har vi mindst tre gange bedt dem om at undersøge det faktum, at Tårnby kommune ikke ønsker at kommunikere med grundejerforeningerne og, at evt. påbud om vejvedligeholdelse stiles til til de pågældende grundejere - til trods for at mange foreninger i kommunen er servitutforeninger (som os) og derfor ansvarlige for vejenes tilstand.
  • En nabogrundejerforening kørte i flere år en sag mod en hel gruppe medlemmer – Sammenslutningen involverede sig ikke. Sagen blev alligevel vundet af bestyrelsen,
  • At foreningens advokat kun er gratis ved det første telefonopkald – derefter er det en af de dyreste advokater i byen. Det kan vi ikke bruge til noget.
  • At vi ved flere lejligheder har opfordret til aktiv deltagelse i sammenslutningens arbejde – sidste år endog ved valg af en ekstra delegeret. Jeg selv og enkelte udpegede har deltaget i sammenslutningens møder – hvis der er en større interesse i at bevare medlemskabet vil det være ønskeligt, at de interesserede omsætter interessen i noget mere aktivt.


Herefter blev forslaget sat til afstemning:

  • For en udmeldelse stemte 13
  • Imod en udmeldelse stemte 3


Bestyrelsen er herefterbemyndiget til at opsige medlemskabet af Sammenslutningen af Grundejer­foreninger i Tårnby Kommune.

Beslutning medfører visse konsekvensrettelser i budgettet for 2010


Budget 2010

Budget for 2010 var udsendt sammen med indkaldelsen og indeholdt forslag om uændret medlems­bidrag på Kr. 300. Dertil kom, at som følge af de sidste to beslutninger, skal to konsekvensrettelser inkorporeres i det udsendte budgetforslag.


Kassereren gennemgik herefter budgettet.


I den efterfølgende behandling af det rettede budget og under hensyntagen til den aktuelle situation, blev det besluttet:

  • At justere budgettet for vejvedligeholdelse fra kr. 4.000 til kr. 10.000, og
  • Advokatbistand justeres fra Kr.6.000 til Kr.15.000,
  • Ved yderligere omkostninger skal generalforsamlingen involveres.


Under budgetforhandlingen blev det endvidere præciseret, at ”vejvedligeholdelse” skulle opfattes som det rammebeløb bestyrelsen kunne disponere over – hvert år - uden at foreningens medlemmer skulle involveres.

Derudover blev det præciseret, at beløbet ikke akkumuleres år efter år. 


Budgettet blev herefter godkendt med 15 stemmer for og 1 stemme imod.

Revideret budget udsendes sammen med referat (Note 2).


Forslag fra medlemmer

Der var ikke indkommet forslag fra medlemmerne.


Valg af Formand

Genvalg af Anders Grønbech, Poppelvang.


Valg af 2 bestyrelsesmedlem 

Genvalg af Søren Mikkelsen, Sirgræsvej.

Genvalg af Lonny Nilsson, Poppelvang


Det blev præciseret at valgrækkefølgen af bestyrelsesmedlemmer skal undersøges som omtalt i indledningen og korrigeres snarest belejligt.


Valg af 3 Bestyrelsessuppleanter

Genvalg af Åse Nebel, Sirgræsvej

Genvalg af Hans Larsen, Bøgevang

Nyvalg af Poul Verner Larsen, Bøgevang


Valg af 1 Revisor

Genvalg af Ingolf Aaberg, Poppelvang


Valg af 1 Revisorsuppleant

Nyvalg af Tom Kruse, Klitrose Alle


Eventuelt

Der var en del debat under punktet eventuelt – selvom der ikke kan træffes beslutninger under dette punkt opsnappede bestyrelsen emner til en fremtidig dagsorden.


Adressen til vores hjemmeside er: www.korsvejensvillaby.dk


Afslutning:

Formanden takkede dirigenten for hans kompetente og skarpe mødeledelse og overrakte en lille gave.



Mødet sluttede kl. ca. 22.00



Formand                                           Referent


/sign.                                                 /sign.

Anders Grønbech                                Lonny Nilsson


 

                                          * * * * * * * * * * * * * *


For god ordens skyld kan bestyrelsen oplyse, at dirigenten ikke ønsker at godkende referatet og heller ikke har informeret om hvilke konkrete ændringer der eventuelt skal foretages.


Bestyrelsen udsender derfor nærværende referat uden dirigentens underskrift.


Bestyrelsen i øvrigt


/sign.                                       /sign.                                    /sign.

Grethe Post                             Louis Schirmer                    Søren Mikkelsen



                                               * * * * * * * * * * * * * *


Note 1:

Redegørelse for valgrækkefølgen – valgrækkefølgen der kom i utakt.

Som aftalt på generalforsamlingen d. 23. februar 2010 skulle bestyrelsen undersøge hvad der var årsagen til at formand og 2 bestyrelsesmedlemmer var på valg samtidig – i strid med vedtægterne.


Forklaring:

Ved valget i 2004 skete der visse rokader i bestyrelsen og et nyt bestyrelsesmedlem (P) blev ekstra­ordinært valgt ind fra salen for 1 år.


(P) skulle således genvælges i 2005, men det skete ikke. Valg til bestyrelsen i 2005 blev annonceret med valg af kasserer og et bestyrelsesmedlem – det skulle have været to bestyrelsesmedlemmer.


I årene der fulgte, er denne fejlagtige valgproces fortsat – vi må konstatere, at indkaldelser såvel som generalforsamlingerne i 2006, 2007, 2008 og 2009 har overset denne ”utakt”.


Den nuværende bestyrelse finder en løsning inden næste generalforsamling og valg.



Note 2:

Revideret budget for 2010

Under generalforsamlingen d. 23. februar 2010, blev der truffet væsentlige beslutninger, der medfører visse justeringer af budget 2010:


Herunder revideret budget 2010:


INDTÆGTER

Medlemskontingenter                 30.000,00

Indmeldelses- og rykkergebyr          150,00

Renter, Danske Bank                        10,00

Renter, Alm. Brand Bank             1.500,00


Indtægter i alt                            31.660,00

=========

UDGIFTER

Administration                             4.200,00

Generalforsamling                        2.500,00

Bestyrelsesmøder                          1.000,00

Gebyrer                                       1.000,00

Brøndrensning, Tårnby kommune  1.800,00

Vejvedligeholdelse                      10.000,00

Fastelavn etc.                               1.500,00

Diverse, gaver, m.v.                      1.000,00

Advokatbistand                           15.000,00


Udgifter i alt                              38.000,00

=========

Overskud                                    -6.340,00

=========

Vedtaget af generalforsamlingen  den 23. februar 2010   

Nyt om foreningen

Læs nyt om stort og småt i grundejerforeningen: